ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Κρήτη: "Ντου" αγροτών και ένταση στην Εφορία (video)


ΡΕΡΠΟΡΤΑΖ: Χριστόφορος Παπαδάκης

Χρειάστηκε να γίνει... έφοδος συνεταιριστών στο γραφείο του διευθυντή ΔΟΥ Ηρακλείου Μανόλη Ρολάκη το πρωί, για να δοθεί η ενημέρωση ότι 1.400 αγροτοκτηνοτρόφοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, μέχρι τώρα, είναι από τις 17 Φεβρουαρίου δικαιούχοι της επιστροφής του ΦΠΑ από την εμπορία των προϊόντων τους, αλλά το κράτος δεν τους έχει στείλει καμία ειδοποίηση... Και για να πληρωθούν, θα πρέπει να πάνε αυτοπροσώπως στην εφορία και να σταθούν στις ουρές, μπροστά απ' το αρμόδιο ταμείο.



Ποιοι είναι αυτοί; Θα πρέπει να μπουν στο λογαριασμό τους στο ηλεκτρονικό σύστημα του TAXISnet και να δουν αν έχουν οφειλές το Δημόσιο. Αν ναι, θα πρέπει να υπολογίσουν το αποτέλεσμα του συμψηφισμού, μέσα από την εκκαθάριση των ποσών της επιστροφής του ΦΠΑ και της οφειλής τους προς το κράτος!

Με το... "καλημέρα" ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ του διευθυντή της εφορίας Ηρακλείου Μανόλη Ρολάκη και του προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Ανδρέα Στρατάκη. Κι αυτό διότι ο κ. Ρολάκης αρνήθηκε να δεχτεί τον Ανδρέα Στρατάκη, τον αντιπρόεδρο Μύρωνα Χιλετζάκη, το μέλος της διοίκησης Μιχάλη Καμπιτάκη και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΑΣΗ, Γιάννη Χατζάσκο, στο γραφείο του, αφού δεν είχαν ραντεβού.




ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Ν.ΚΡΗΤΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: