ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Σάλος & απάντηση για τα νηστικά παιδιά στα σχολεία (Ηχητικό)

Φρούτα, γάλα και τοστ στα σχολεία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αγγέλα Δουλγεράκη

Να περισώσει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής που άφησε χωρίς  πρωινό 225 παιδιά άπορων οικογενειών επιχείρησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών στο Δήμο Ηρακλείου  Γιώργος Καραντινός, με παρέμβαση του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 , μετά το ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, τις δηλώσεις της Μαρίας Καναβάκη και τα σχόλια της δημοσιογράφου γιαυτή τη δήλωση που αναφέρει: ''Να είμαστε προσεκτικοί, χάθηκε μερικώς κι όχι εξολοκλήρου αυτή η χρονιά γιατί 100 μαθητές παίρνουν πρωινό με την ευγενική χορηγία ιδιωτικής επιχείρησης''.

Επιχείρησε να μείνει στενά στις γραφειοκρατικές διαδικασίες του Δήμου, στην αλλαγή του νόμου και σε διαγωνισμούς, δημοπρασίες , προμήθειες.  
Υπεραμύνθηκε των παραπάνω, είπε ότι ήταν ενήμερες όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις και με αυτό τον τρόπο απαντούσε στα ερωτήματα για το που είναι η πρόνοια και η πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής.  Επίσης δεν απάντησε ποτέ στο γιατί δεν αναλήφθηκε πρωτοβουλία και εναλλακτική  όπως αυτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ενοχλημένος στο τέλος από την παρέμβαση εθελόντριας από τα Δειλινά που βρισκόταν σε σχολεία για να δοθεί πρωινό σε 600παιδιά , επικαλέστηκε λόγους υγιεινής και  ασφάλειας των τροφίμων, ISO, από μη πιστοποιημένα καταστήματα, κι έκλεισε το τηλέφωνο, αν και ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει.
Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: