ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ακυρώνεται η κεντρική γενέθλια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τσίπρα;;


Τι έγινε παιδιά;; Δεν θα μαζευόταν κόσμος και πάμε να περάσουμε στο ντούκου την ακύρωση;;;

Και το λέμε γιατί στις 20 Γενάρη μας προδιαθέτατε για κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Τσίπρα, όπως διαβάζαμε ΕΔΩ
Έντονη κομματική δραστηριότητα με περιοδείες για τους υπουργούς και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στην περιφέρεια ενόψει των δύο ετών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που συμπληρώνονται σήμερα.
Ο  υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη. Ενώ στο χορό των επισκέψεων ανά την Ελλάδα αναμένεται να μπουν περί τους τριάντα υπουργούς το Σαββατοκύριακο.
Ενδεικτικά, ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα βρεθεί το Σάββατο στην Καρδίτσα. Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ,στη Λευκάδα ο υφυπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.
Όλη αυτή η στρατηγική εξωστρέφειας θα κορυφωθεί με εκδήλωση -πιθανότατα στο Τάε Κβον Ντο- στις αρχές Φλεβάρη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, επ’ αφορμή των δύο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: