ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ούτε σε Μπανανίες δεν συμβαίνουν! "Ασυλία" προσφέρει η κυβέρνηση για ενδεχόμενες αστικές και ποινικές ευθύνες τραπεζιτών και στελεχών της!


Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες με τους οποίους μπλέξαμε δεν θα αφήσουν κανένα ακραίο νεοφιλελεύθερο μέτρο που να μην το πάρουν. Απ’ ότι διαβάζουμε στο «Ποντίκι» σήμερα η κυβέρνηση προχωρά με κοινοβουλευτική βούλα στην ασυλία όσων στελεχών της εμπλέκονται στο ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, παρέχοντας επίσης  το ακαταδίωκτο σε όποιες λαμογιές προκύψουν σε  τραπεζίτες οι οποίοι αποφασίζουν αναδιαρθρώσεις ή διαγραφές δανείων, καπιταλιστών.   







«Την παροχή ασυλίας για αστικές και ποινικές ευθύνες, οι οποίες ενδέχεται να προκύψουν από αναδιαρθρώσεις ή διαγραφές δανείων, σε στελέχη τραπεζών αλλά και σε δημοσίους υπάλληλους που χειρίζονται σχετικές υποθέσεις.  Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της αγοράς αλλά και τη σχετική δέσμευση του τελευταίου μνημονίου, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να θεσμοθετήσει το "ακαταδίωκτο" για στελέχη τραπεζών αλλά και όσους έχουν την επιμέλεια ή τη διαχείριση δημόσιας, δημοτικής, κοινοτικής περιουσίας ή περιουσίας ΝΠΔΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Είναι μια είδηση με τεράστια σημασία που ούτε στα «ψιλά» καθημερινών εφημερίδων δεν συναντήσαμε και αμφιβάλουμε αν ανάλογη νομοθεσία υπάρχει σε άλλες χώρες που δεν είναι μπανανίες.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_906.html#_140421_image_0

Δεν υπάρχουν σχόλια: