ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία υπουργείο Υγείας - Έχτισαν την πόρτα του Υπουργείου Υγείας- video


Μυστρί, λάσπη και τούβλα. Αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι στην Υγεία το... έχτισαν. Αυτή τη διαμαρτυρία επέλεξαν για να στείλουν το μήνυμα για τα αιτήματά τους.



Ακόμη μια... πρωτότυπη διαμαρτυρία από τους εργαζόμενους στην Υγεία που πήραν όλα τα απαραίτητα οικοδομικά υλικά και έχτισαν συμβολικά την πόρτα του υπουργείου Υγείας για να δείξουν το... αδιέξοδο.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για κατάρρευση της Υγείας στη χώρα μας. Τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, μεγάλες ελλείψεις στα φάρμακα, αλλά και στα διαθέσιμα μηχανήματα για τις απαραίτητες εξετάσεις για τους ασθενείς.



Από νωρίς οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μάζεψαν τσιμέντο και πέτρες και άρχισαν να υψώνουν τείχος μπροστά από την είσοδο του κτιρίου στην οδό Αριστοτέλους δείχνοντας έτσι πως το υπουργείο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα με τις εντολές "να έρχονται από τις Βρυξέλλες", όπως λένε χαρακτηριστικά.

Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι με την υποστελέχωση των δημοσίων νοσοκομείων, τις συνεχώς μειωμένες προσλήψεις στο ΕΣΥ και τους "κουρεμένους" προϋπολογισμούς για τα νοσηλευτικά ιδρύματα σύντομα θα χαθούν ανθρώπινες ζωές στα νοσοκομεία.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: