ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μετά τον μονόλογο Τσίπρα, "σούταραν" τα "μάτια" και τα "αυτιά" της κοινωνίας από την αίθουσα της κομματικής τους φιέστας στη Μεσσαρά!



Μόλις τώρα έβγαλαν οι Συριζαίοι έξω από την αίθουσα του Πολύκεντρου του δήμου Φαιστού στις Μοίρες τους δημοσιογράφους. Αφού δηλαδή τους χρησιμοποίησαν για να καλύψουν τον μονόλογο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος και δεν είπε τίποτα το ουσιαστικό για τα προβλήματα της Κρήτης και ιδιαίτερα του αγροτικού κόσμου, κάλεσαν τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να βγουν έξω από την αίθουσα!

Γιατί; Τι φοβούνται; Τώρα που θα άρχιζε ο περίφημος "διάλογος" με τους κοινωνικούς φορείς, με τους εκπροσώπους των αγροτών και όσους έκαναν τελοσπάντων τον κόπο να μεταβούν στις Μοίρες, άλλοι ως χειροκρατητές και άλλοι ως επικριτές ή έστω και καλοπροαίρετα κάποιοι για να διεκδικήσουν λύσεις;
Μήπως τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - που σε ανάλογες περιπτώσεις σε προηγούμενες περιόδους με κυβέρνήσεις το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ θα χάλαγαν τον κόσμο - στόχο έχουν να μην αφήσουν (εντελώς...."δημοκρατικά") να ακουστεί η πραγματική φωνή της κοινωνίας; Διότι τώρα που βγήκαν έξω οι δημοσιογράφοι θα ειπωθούν οι αλήθειες. Μέχρι τώρα είχαμε ψέμματα από την εξουσία που πάντοτε λέει ψέμματα και κοροϊδεύει το λαό.
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μέρα. Πάντως...Ντροπή!!!
Χ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: