ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μίλησε και η Αννα της φωτοτυπίας!



Ευχαριστούμε που βγήκε απ’ την αφάνεια και η Αννούλα της φωτοτυπίας για να δώσει την ευκαιρία σε χρήστη του διαδικτύου να μας χαρίσει χαμόγελο.



Με την ευκαιρία πάντως να θυμηθούμε ποια είναι η τύπισσα που γράφει αυτές τις μπαρούφες  παραθέτοντας ένα σχετικό περασμένο σχόλιο του  πανεπιστημιακού Παναγιώτη Σωτήρη:

«Εκνευριστικά ημιμαθής, αβυσσαλέα κυνική και αχαλίνωτα φιλόδοξη, δολοφονικά εχθρική απέναντι στο πανεπιστήμιο (με την εκδικητική μανία αυτού που αντιμετωπίζει ένα χώρο στον οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να σταθεί) θα μείνει στη νεώτερη ιστορία ως μια καταστροφική υπουργός που όταν απαξιώθηκε μαζί με τμήμα του συστήματος εξουσίας που τη γέννησε άρχισε να περιφέρει το αξιακό και υπαρξιακό κενό ενός τοξικομανούς της εξουσίας, ενός πρεζονιού της δημοσιότητας. Κατά καιρούς αναδύεται από την αφάνεια για να μας θυμίσει πώς στην Ελλάδα η καταστροφή έχει διάφορα ονοματεπώνυμα. Ένα από αυτά είναι το δικό της: Άννα Διαμαντοπούλου».

tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: