ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ένταση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - "Ντου" νεαρών στο κλειστό του Tae Kwon Do



Ομάδα 20 ατόμων οι οποίοι αυτοαποκαλούνται 400generation έπιασε στον "ύπνο" την ασφάλεια στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Tae Kwon Do και αφού έφτασε στην κεντρική εισοδο του γηπέδου φώναξε συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


Η ομάδα των διαδηλωτών πέταξε φυλλάδια στα οποία ανέφεραν: "2016 πόρισμα της επιτροπής σοφών, υποκατώτατος μισθός 448 ευρώ! Να τους μπλοκάρουμε". 

Αλλά φυλλάδια που ρίχτηκαν από τους νεαρούς, αναφέρονταν στις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα τον Φεβρουάριο του 2015 στις οποίες έλεγε ότι "οι διακρίσεις και οι διαχωρισμοί σε βάρος των νέων κάτω των 25 ετών που εκπαιδεύουν τη νέα γενιά εργαζομένων στην υποτέλεια, παίρνουν τέλος. Το ίδιο ισχύει και για την δέσμευση μας για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ..."

Αισθητή είχαν κάνει την παρουσία τους και εργαζόμενοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας είχαν αναρτήσει στις κάμερες πλακάτ με το σύνθημα "το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις".

Οι νεαροί, τελικά, απομακρύνθηκαν από τον χώρο από άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: