ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Παίζουν με την νοημοσύνη μας οι Συριζαίοι. Κλαίνε για τα 240 εκ των καναλιών και ξεχνάνε τα δις μέτρα του τρίτου μνημονίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Από χθες το βράδυ που το ΣτΕ έβγαλε άκυρο τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, μία απόφαση που ευνοούσε την παλιά ολιγαρχία και αδικούσε μία νέα ολιγαρχία που επιθυμούσε να φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ οι Συριζαίοι παίζουν με την νοημοσύνη μας.



Τα 240 εκ. ευρώ που θα έδιναν οι νέοι καναλάρχες θα πήγαιναν για να πάνε παιδάκια στους σταθμούς (για ένα χρόνο-για τον επόμενο δεν ξέρουμε), για να πάρουμε προσωπικό για τα νοσοκομεία (πάλι για ένα χρόνο-για τον επόμενο χρόνο θα έχει λήξη η σύμβαση τους), και άλλες μπούρδες.

Και θυμίζουμε στους νοήμονες αναγνώστες μας ότι ο διαγωνισμός Παππά ήταν μνημονιακή υποχρέωση, όπως και υποχρεώση αποτελούσε να δοθούν αυτά τα λεφτά στο χρέος.

Κλαίνε υποκριτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα εκατομμύρια που δεν θα μπουν τελικά στα κρατικά ταμεία, αλλά κάνουν την πάπια για τα δις ευρώ που κλέβουν από τον Ελληνικό λαό εφαρμόζοντας το τρίτο μνημόνο. 5 δις μέτρα θυμόμαστε ήταν το Τρίτο Μνημόνιο και το ψήφισε ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι συμμορίες του.

Το σανό εκεί στο Μαξίμου, στα οικόσιτα που έχετε αμολήσει στο διαδίκτυο. Ο κόσμος είναι οργισμένος μαζί σας και το μαύρισμα σας στις επόμενες εκλογές δεδομένο!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/10/240.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: