ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«Βάλε μυαλό, μην καταστρέφεις το μέλλον σου»! – Συριζαίοι οι αγώνες δεν εξαγοράζονται!




«Να τον έχεις από κοντά. Έχει γνωριμίες με δημοσιογράφους από το εξωτερικό οι οποίοι έρχονται για ρεπορτάζ για τους πρόσφυγες. Θέλουν άτομα για να τους πηγαίνουν στα επίμαχα σημεία. Για αυτό τον λόγο πληρώνουν καλά. Μπορείς να βγάζεις 3 με 4 χιλιάρικα το μήνα. Βάλε μυαλό, μην καταστρέφεις το μέλλον σου»!
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προς άνεργο δημοσιογράφο

Πλέον έτσι προσεγγίζουν τα πολιτικά σκουπίδια που έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ τους νεολαίους οι οποίοι ψάχνουν δουλειά για να επιβιώσουν. Το ρουσφέτι στην υπηρεσία της διατήρησης στην καρέκλα με κάθε μέσο και τρόπο. Κυνικά και χυδαία προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις πατώντας πάνω στην ανεργία και φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Παρόλα αυτά υπάρχουν νεολαίοι που τουςγυρίζουν την πλάτη αρνούμενοι να γίνουν μισθοφόροι του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και της ΕΕ που λυμαίνονται την Ελλάδα και τον λαό της. Όλοι αυτοί οι νεολαίοι αποτελούν τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας!

Η παραπάνω προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων και στρατολόγησης μισθοφόρων αποκαλύπτει και άλλη μια βρώμικη πλευρά της πολιτικής της ΕΕ. Το δουλεμπόριο και η εκμετάλλευση των μεταναστών δεν έχει όριο την τελευταία περίοδο από την ΕΕ και τους λακέδες της στην Ελλάδα. Καλούν τους μετανάστες τάζοντάς τους περισσότερα από ότι υποσχέθηκε ο Τσίπρας με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Μόλις οι μετανάστες πατάνε τα πόδια τους στην ΕΕ καταλαβαίνουν ότι τους εξαπάτησε χοντρά η προπαγάνδα της ΕΕ. Ένα πλατύ δίκτυο από κυβερνητικούς παράγοντες και ΜΚΟ στην Ελλάδα τρίβει τα χέρια του. Η μπίζνα ξεκινά, με ευρωπαϊκά κονδύλια και χρηματοδοτήσεις, έχοντας αναλώσιμο υλικό τους μετανάστες.

Η εκμετάλλευση των μεταναστών δεν σταματά στον κάθε είδους δουλέμπορο αλλά από εκεί ξεκινά. Δεν χρηματοδοτούνται τυχαία οι ΜΚΟ για να κάνουν «αλληλεγγύη». Οι ΜΚΟ πραγματοποιούν αλληλεγγύη σε κάθε είδους κεφαλαιοκράτη που επιζητεί φτηνό εργατικό δυναμικό ενώ παράλληλα η αλληλεγγύη των ΜΚΟ επεκτείνεται στις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που διαλύουν χώρες για να οικειοποιηθούν τον πλούτο τους. Το κάλεσμα των μεταναστών από συγκεκριμένες χώρες και ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται αποτελεί τμήμα γεωπολιτικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών. Οι σχεδιασμοί αυτοί πολλές φορές καταλήγουν σε ένοπλες στρατιωτικές επεμβάσεις με μπροστάρη το ΝΑΤΟ.
Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σήμερα αποτελεί μονόδρομο για τον ελληνικό λαό αν θέλει να επιβιώσει και ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: