ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Οι "κομμουνιστές" του...ΣΥΡΙΖΑ!

 Κωλοτούμπα
Αν κάτι απεχθάνομαι, προσωπικά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι οι λεγόμενες "αριστερές κωλοτούμπες"...


Γνωστός Συριζαίος, σε συνάντηση σε κάποιο μαγαζί όταν ήταν σε εξέλιξη οι αγροτικές κινητοποιήσεις του περασμένου χειμώνα, μου έλεγε επί λέξη. "Ούτε στο όνειρο τους δεν τα περίμεναν οι αγρότες αυτά που τους υποσχέθηκε ο Τσίπρας, ε";

Εγώ εκείνη τη στιγμή, θυμήθηκα αποσβολωμένος, τον ίδιο Συριζαίο, να λέει όσο ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις λεγόμενες "διαπραγματεύσεις" του με τους δανειστές, πριν το δημοψήφιμα και πριν τα μνημόνια που ακολούθησαν, εντελώς διαφορετικά πράγματα. Να μιλάει διαφορετικά και για τους ίδιους τους αγρότες. Και θυμήθηκα και πιο παλιά, πόσο διαφορετικά ήταν όσα έλεγε, όταν οι ίδιοι αγροτοσυνδικαλιστές, ανέβαιναν στην Αθήνα, επί των ημερών του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Με κάθε σεβασμό, λοιπόν και χωρίς να δώσω περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του, θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι που ρωτάω και το σύνολο των ανάλογων περιπτώσεων στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε τι σημαίνει η έννοια, "είμαι σταθερός στα πιστεύω μου"; Δεν λέω ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να αλλάζει γνώμη ανάλογα με τις συγκυρίες. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλές υποθέσεις. Εδώ μιλάμε για τις λεγόμενες "κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ", μιλάμε για μια "τραγωδία" στον χώρο της Αριστεράς και για πολιτικά εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της Αριστεράς, αλλά που εκείνοι που τα διαπράττουν, πλέον, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματική Αριστερά.

Εκτός και αν πιστέψουμε αυτό που προσπαθούν να περάσουν κάποιοι στην κοινή γνώμη, ακόμα και δημοσιογράφοι, ότι στην Ελλάδα σήμερα έχουμε "κομμουνισμό" και μάλιστα, "βαθύ κομμουνισμό" και μάλιστα ότι για όλα φταίνει οι..."κομμουνιστές"!
Χ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: