ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Η πραγματική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο του ΟΧΙ..."Τα λεφτά ήταν πολλά, σύντροφοι"!





Τα ΜΜΕ μετέδωσαν πλαστό μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού σε δανειστές και εγχώρια ολιγαρχία.....Το πλαστό μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, σε εμάς όμως μπορείτε να διαβάσετε το πραγματικό...

Η ανακοίνωση έχει ως εξής..



"Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015.

Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας. Είπε ΌΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα.

Και πάνω που το 62% κέρδισε, ο ΗΓΕΤΗΣ μας έκρινε ότι το ΟΧΙ έπρεπε να το κάνουμε ΝΑΙ

Κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας ποτέ δεν είχε δυνατό χαρακτήρα, κάτι που και ο ίδιος είχε πειστεί ότι εκτός ευρώ ζωή δεν υπάρχει, κάτι τα λόγια του μάγιστρου Δραγασάκη, μας έκαναν να στείλουμε το ΟΧΙ στον διαολο και να φέρουμε Τρίτο Μνημόνιο....ΜΕ ΠΟΝΟ ΟΜΩΣ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

Τσακίσαμε την ελπίδα του Ελληνικού λαού, γιατί τα λεφτά ήταν πολλά.....Όχι τα δικά μας, τα λεφτά της ολιγαρχίας που προσφέρθηκαν για να αλλαξοπιστίσουμε!

Καταλαβαίνετε ότι είχαμε να βολέψουμε και τα οικόσιτα!

Μπορεί Ελληνικέ λαέ να κάναμε το ΟΧΙ σου, ΝΑΙ, αλλά να ξέρεις ότι χιλιάδες οικόσιτα του ΣΥΡΙΖΑ σε σκέφτονται.... Κάθε ποτήρι σαμπάνια που πίνουν, στην υγεία σου το πίνουν"

* Η παραπάνω επιστολή είναι προϊόν μυθοπλασίας, εμπνευσμένη από πραγματικές συμπεριφορές!
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_827.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: