ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο Πέδρο Σάντσεθ, ηγέτης των Ισπανών σοσιαλιστών, χαιρέτησε μετανάστες και μετά... σκουπίστηκε


«Φωτιά» πήραν τα κοινωνικά δίκτυα εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει τον ηγέτη του ισπανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Πέδρο Σάντσεθ, να χαιρετάει μια ομάδα μεταναστών και στη συνέχεια να καθαρίζει τα χέρια του - Για «βρόμικο» παιχνίδι χειραγώγησης έκανε λόγο ο Πέδρο Σάντσεθ.

Πολλοί λογαριασμοί των social media, που συνδέονται με οπαδούς του Λαϊκού Κόμματος ή των Podemos ανέδειξαν το θέμα με ειρωνικά ή και απαξιωτικά σχόλια.

O Πεδρο Σάντσεθ από μεριάς του πήρε θέση μέσω ενός tweet γράφοντας: «Στην πολιτική δεν έχουν όλα αξία. Με λυπεί ο τρόπος χειραγώγησης και το βρώμικο παιχνίδι που ορισμένοι παίζουν».

Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικές για το Σοσιαλιστικό Κόμμα, καθώς φαίνεται να έρχεται μονίμως τρίτο στην πρόθεση ψήφου, οι εκλογές της Κυριακής, αναμένονται, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσες, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο το ποσοστό που θα λάβει το PSOE, καθώς και η συμμαχία Unidos Podemos.


Η συμμαχία των Podemos με την Ενωμένη Αριστερά στην Ισπανία παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των ψηφοφόρων στη μεγαλύτερη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais. Η εφημερίδα, αναλύοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τονίζει πως η συμμαχία μπορεί να αποσπάσει και την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών αν υπάρξει μετεκλογική συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα.



TPP

Δεν υπάρχουν σχόλια: