Από

Ήγγικεν, επιτέλους, η ώρα του μεγάλου “ακομμάτιστου” και “αχρωμάτιστου” event. Τρέμετε Τσίπρες, Φλαμπουράρηδες, Καρανίκες, έφτασε η μέρα του Μεγάλου Ξεσηκωμού, η μέρα όπου η αφρόκρεμα της ελληνικής τάξης θα προκαλέσει τη μοιραία ρωγμή στην πολυδεκαετή ολοκληρωτική εξουσία της τελευταίας σοβιετίας της Ευρώπης!


Και επειδή γνωρίζουμε ότι πολλοί και πολλές από εσάς ανυπομονείτε διακαώς να παρευρεθείτε σε αυτήν την αυθόρμητη λαοσύναξη (είτε μεταβείτε σε αυτήν με τα ΜΜΜ, είτε με τα “αχρωμάτιστα” μισθωμένα πούλμαν της ΝΔ από όλη την Ελλάδα), ο δήμαρχος της καρδιάς σας και πάσης Ελλάδος, Χάρης Ζάβαλος, προνόησε και έφτιαξε για εσάς μια ανθρωπογεωγραφία των “μόνο πολιτών” που θα υψώσουν ηρωικά τις κατσαρόλες τους για να πέσει η κόκκινη χούντα.
φιλε
Αλέκος Φιλελέκος:
25 ετών. Στέλεχος της ΔΑΠ τα τελευταία 5 χρόνια.
Ακομμάτιστος. Μαχητής κατά των καταλήψεων και υπέρμαχος των εκδρομών σε Αράχοβα και Μύκονο. Θέλει άμεση ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ/ΤΕΙ τώρα που αποφοιτά από το δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο.
Πιστεύει στην αριστεία. Πέρασε όλα τα μαθήματα με πληρωμένες σημειώσεις.
κομ
Νικόλαος Κομνηνός:
37 ετών. Άνεργος.
Ψηφίζει τα τελευταία 18 χρόνια μόνο ΠΑΣΟΚ. Ακομμάτιστος. Του είχαν τάξει διορισμό το 2004 αλλά βγήκε ο Καραμανλής. Πιστεύει ότι το μνημόνιο το έφεραν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Θέλει να κατέβει την Τετάρτη στο Σύνταγμα και να δείρει αναρχικούς. Η μάνα του όμως που μένουν μαζί δεν τον αφήνει. Κάνει like σε όποια δημοσίευση βλέπει για το Παραιτηθείτε. Δεν θα περάσει ο κρατισμός
SKALOW
Σκάλος Σκαλωμένος:
70 ετών. Συνταξιούχος.
Για όλα φταίνε τα κομμούνια. Ψηφίζει Χρυσή Αυγή και τα Σαββατοκύριακα Φαήλο Κρανιδιώτη. Στον κόσμο λέει ότι το ρίχνει Νέα Δημοκρατία γιατί έχει το τηλέφωνο του Βορίδη στο καρνέ. Ακομμάτιστος.
Μότο του «Ε ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ» και θεωρεί τον Κασιδιάρη λεβέντη.
Πιστεύει ότι μόνο ο Στρατός θα σώσει την χώρα. Όταν παρουσιάστηκε στην Αεροπορία στην Τρίπολη είχε ντυθεί Μεγαλέξανδρος. Πήρε Ι9 απαλλαγή από την ζωή.
ΣΟΥΛΑ
Νίτσα Πιπέρη:
55 ετών. Οικιακά.
Δεν ψήφιζε τίποτα γιατί «όλοι ίδιοι είναι».
Από το 2012 και μετά ψηφίζει σταθερά Ελλάς – Ελλάς – Αντώνης Σαμαράς. Ακομμάτιστη.
Μισεί τους πρόσφυγες, τους ομοφυλόφιλους, τους αριστερούς, τους καλλιτέχνες, τους Ρώσους, τους Τούρκους, τα άντερα της.
Όταν δεν της πετυχαίνουν τα γιουβαρλάκια μπαίνει στο facebook και βρίζει το Στάλιν.
Δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα σαν τη Βενεζουέλα. Δεν έχει ιδέα τι και που είναι η Βενεζουέλα και νομίζει ότι είναι κρέμα μαγειρικής.
HY
Τάσος Τασούλας:
40 ετών. Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, ευρωβουλευτής, βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος, μέλος πενταμελούς, διαχειριστής πολυκατοικίας. Ακομμάτιστος.
Πιστεύει ότι ο Σημίτης είναι ότι καλύτερο έβγαλε η χώρα μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όταν βλέπει φωτογραφίες του Τηλέμαχου Χυτήρη βάζει τα κλάματα σαν μικρό παιδί.
Δεν μπορεί να συγχωρέσει την Θοδώρα Τζάκρη ότι ψήφισε μνημόνιο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την Φώφη.
Νιώθει προδομένος.
#Παραιτηθείτε
φλωρις
Νικόδημος Χατζηφλώρος:
22 ετών. Απόφοιτος ΙΕΚ Κορέλκο.
Θεωρεί ότι το Ποτάμι έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το σώσιμο της χώρας. Περιμένει από τις 26 Ιανουαρίου του 2015 τον Θεοδωράκη να το παρουσιάσει. Ακομμάτιστος.
Τον ελεύθερο χρόνο του πλέκει ζιπουνάκια για τις νεραντζιές και τους κάδους απορριμμάτων. Πέρυσι το καλοκαίρι φώναζε να δεχτεί η κυβέρνηση οποιαδήποτε συμφωνία με τους δανειστές προκειμένου να μην χαθούν οι διακοπές του στη Πάτμο.
Φέτος δεν έχει λεφτά να πάει ούτε μέχρι το Χαλκούτσι.
Θα είναι το βράδυ Σύνταγμα.Θα έρθει με τα πόδια γιατί δεν παίζει σάλιο.
efta
Λάμπρος Παπαπαρόκος:
44 ετών. Προγραμματιστής application.
Δεν μπορεί να βλέπει την πατρίδα του την Ευρώπη να είναι όμηρος στα χέρια των τεμπέληδων Ελλήνων. Ψηφίζει μόνο Δημιουργία Ξανά και Θάνο Τζήμερο που είναι η κοινή λογική. Ακομμάτιστος.
Θα σταματήσει να ψηφίζει Δημιουργία Ξανά και Θάνο Τζήμερο αν κοπούν τα ΕΣΠΑ, γιατί θα πρέπει να βρει κανονική δουλειά και δεν το θέλει.
Φοβάται την πείνα.
Και τους μίμους.
Και το ουράνιο τόξο.
Και τις φράουλες.
Και γενικά δεν είναι και πολύ καλά.

http://www.nostimonimar.gr/paretithitses-mia-anthropogeografia-apo-to-chari-zavalo/