ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Οι κάπηλοι


Τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μια κυβέρνηση (η σημερινή), δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) και οι 153 βουλευτές τους, έγραψαν τα ονόματα τους σε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας, με τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης και τη φορολογική εξόντωση των εργαζομένων, της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Εκεί, στα ίδια μαύρα κατάστιχα, με τα ονόματα εκείνων που προηγήθηκαν, εκείνων που υπέγραψαν και υλοποίησαν τα δύο προηγούμενα μνημόνια, εκείνων που τον περασμένο Ιούλιο ψήφισαν και το τρίτο μνημόνιο.

Εκείνο όμως που καθιστά ειδεχθέστερο το έγκλημα των σημερινών κυβερνητικών εταίρων, είναι ότι προσπάθησαν να συμπαρασύρουν στο βούρκο της πολιτικής τους αθλιότητας, τις ιδέες και τα οράματα της Αριστεράς. Της Αριστεράς που μετρά εκατομμύρια νεκρούς και ποταμούς αίματος στη διεκδίκηση και την κατάκτηση όσων χθες, εν μια νυκτί, επιχείρησαν να καταργήσουν οι κάπηλοι.
ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: