ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τι θα γίνει, θα κάνουμε κανονική ΚΟ;..


Οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ομιλία Τσίπρα...

Παρά την προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου να παρουσιάσουν μια σχεδόν... ειδυλλιακή εικόνα με τους βουλευτές της συμπολίτευσης φαίνεται ότι...
στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Την αλήθεια αποκάλυψε η έκρηξη του βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος. Παρά την απεργία των δημοσιογράφων η ομιλία του κ. Τσίπρα μεταδόθηκε απευθείας απ' όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν την ίδια δυνατότητα έκφρασης των απόψεών τους, αφού μετά την ομιλία του πρωθυπουργού ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ανακοίνωσε την λήξη της συνεδρίασης.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, έληξε η Κοινοβουλευτική Ομάδα» ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε: «Στις 20:30 θα αποφασίσουμε ποιοι θα μιλήσουν αύριο...».

Η απόφαση να περιοριστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην ομιλία του κ. Τσίπρα, χωρίς να υπάρξει διάλογος, ανταλλαγή απόψεων ή να δοθεί ο λόγος στους βουλευτές προκάλεσε αντιδράσεις.

«Τι θα γίνει, θα κάνουμε κανονική Κοινοβουλευτική Ομάδα;» εξερράγη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης και πρόσθεσε απευθυνόμενος στο προεδρείο της ΚΟ: «Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Εχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται»!

Ο κ. Καραγιαννίδης είναι ένα από τα μέλη της κίνησης των 53+...

nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: