ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει τη νομοθέτηση του "προληπτικού πακέτου"!


Του Βασίλη Πολυχρόνη  

Από το non paper του Μαξίμου:"Έχουμε βάλει τις κόκκινες γραμμές μας,δεν ψηφίζουμε τίποτα περισσότερο από ότι προβλέπει η συμφωνία του Ιουλίου του 2015".

Από τη συμφωνία του Ιουλίου του 2015 (νόμος 3ου μνημονίου 4336/2015 σελίδα 1016):

"Επιπλέον των ανωτέρω μέτρων, οι αρχές δεσμεύονται να θεσπίσουν, τον Οκτώβριο του 2015, αξιόπιστα διαρθρωτικά μέτρα που θα αποφέρουν τουλάχιστον το 3/4% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2017 και το 1/4% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2018 για να στηρίξουν την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου στόχου για πρωτογενές ισοζύγιο ύψους 3,5% του ΑΕΠ.

Οι αρχές δεσμεύονται να λάβουν περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα τον Οκτώβριο του 2016, αν κριθούν αναγκαία για να διασφαλιστούν οι στόχοι του 2017 και του 2018. Τα εν λόγω μέτρα θα περιλαμβάνουν τις αμυντικές δαπάνες, την προγραμματισμένη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και το πάγωμα των υποχρεωτικών δαπανών.

Η ελληνική κυβέρνηση θα παρακολουθεί τους δημοσιονομικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών αποφάσεων, και θα λάβει αντισταθμιστικά μέτρα, στο βαθμό που αυτό απαιτείται, για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων"!

Αυτό έχετε ψηφίσει...Χρυσοχοΐδηδες της κυβέρνησης,την ψήφιση και την εφαρμογή προληπτικών μέτρων από τώρα!Είναι δέσμευση του 3ου μνημονίου (του Ιουλίου,βεβαίως βεβαίως...ναι,αυτής που ζητάτε να τηρηθεί) που ψηφίσατε ελαφρά τη καρδία και σε απόλυτη συνεργασία με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ και τη στήριξη του....συνοδοιπόρου Λεβέντη!Αυτό σας λένε κι οι τοκογλύφοι δανειστές,τηρείστε την υπογραφή που βάλατε κάτω από τη συμφωνία!Ας διαβάζατε τι ψηφίζατε και...ας προσέχατε! Τώρα...στα τέσσερα...και να ξέρετε πως "μια φορά στα τέσσερα, για πάντα στα τέσσερα"!
Υ.Γ. Τα κροκοδείλια δάκρυα και το σανό στους oikositistas!
‪#‎γελοιοξεφτίλες‬

Δεν υπάρχουν σχόλια: