ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ: Οι άνθρωποι που "έχτισαν" τους Τοίχους Καλοσύνης στην Κρήτη


"Έχουμε πολύ ενέργεια οι άνθρωποι και το βλέπω τώρα. Γινόμαστε μαγνήτες πράγματων για τα οποία και δεν μπορώ να αναφερθώ, γιατί η συγκίνηση αλλά και η ευγνωμοσύνη είναι μεγάλη..."Με αυτά τα  απλά αλλά γεμάτα νόημα λόγια ο Γιάννης ,ένα από τα μέλη της Πρωτοβουλίας του "Τοίχου Καλοσύνης" η οποία και ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά  χωρίς να έχει περάσει ούτε ένας μήνας ,κατακτώντας ωστόσο εκατοντάδες ανθρώπους που έσπευσαν και σπεύδουν να βοηθήσουν ,ανοίγει παράθυρο επικοινωνίας με όλο τον κόσμο για πρώτη φορά μέσα από το neakriti.gr.

Στην πρώτη του συνέντευξη αναφέρεται αναλυτικά στο πως γεννήθηκε η ιδέα, ποιο το κίνητρο της ,ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές της ομάδας που αν και ολιγομελής, έχει καταφέρει  να συμπαρασύρει μαζί της ένα κύμα ανθρώπων αγνώστων μεταξύ τους τις περισσότερε φορές ,  που γίνονται όμως μια τεράστια αλυσίδα σε όλη την πόλη με επίκεντρο τον άνθρωπο που δοκιμάζεται, τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος μπορούσε να ανταπεξέλθει και τώρα δεν έχει ούτε τα προς το ζην για την οικογένεια του ,τον συνταξιούχο που δεν έχει να πάρει μια καραμέλα στο εγγόνι του, τον άνεργο που βρέθηκε από τη μία μέρα στην άλλη στον δρόμο .

30 τοίχοι καλοσύνης στο Ηράκλειο πλέον είναι γεγονός και η επιθυμία του κόσμου να συμμετάσχει σε αυτόν τον καμβά αλληλεγγύης συνεχίζεται ….αποδεικνύοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει τελικά και Ανθρωπιά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1301446&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια: