ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα κοράκια ήταν οι επενδυτές της Αριστεράς



Δίνουν σπίτια και επιχειρήσεις σε οικονομικούς εγκληματίες - Τα επενδυτικά δάνεια που τάζουν θα πάνε στις νέες κοινοπραξίες Τραπεζών με funts.

Της Μαρίας Τσολακίδη

Το χειρότερο σενάριο απ' όλα επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση για τα "κόκκινα δάνεια" βάζοντας ως διαχειριστές ξένα funts και την κυριότητα των ακινήτων θα την έχουν οι τράπεζες. Φτιάχνουν κοινοπραξίες μαφιόζικης προέλευσης στις οποίες Τράπεζες και funts θα ορίζουν την περιουσία των Ελλήνων ιδιωτών και επαγγελματιών. Ο οφειλέτης εγκλωβίζεται τεχνηέντως από την κυβέρνηση έχοντας μπροστά την τράπεζα που θα του ζητά τις νομοθετημένες προϋποθέσεις του νόμου 4336/15 αλλά και τα κοράκια που σκοπό θα έχουν να κερδίζουν από το αίμα των δανειζομένων αλλά και από την ίδια την εθνική οικονομία.

Στουρνάρας - Τσακαλώτος: Οι εκτελεστές
Οι εκτελεστές αυτού του νέου σχεδίου ολοκληρωτικής καταστροφής για τους δανειολήπτες είναι ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας. Οι κοινές σπουδές, η συγκατοίκησή τους στην Οξφόρδη και οι εξορμήσεις τους στις Άλπεις κατά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν πήγαν χαμένα. Αντιθέτως οι δυο τους έχοντας κάνει τον απαραίτητο πολιτικό κύκλο στην Ελλάδα συναντιούνται για να ολοκληρώσουν ένα από τα έργα που τους δόθηκε από τους δανειστές να φέρουν εις πέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: