ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Μου αρέσουν ακόμα οι γυναίκες


ΓΡΑΦΕΙ: Pitsirikos net

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει στη χώρα μας -αλλά και στο εξωτερικό- η αυθόρμητη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο CNN πως του αρέσουν ακόμα οι γυναίκες.

Σύμφωνα με το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, η δήλωση του πρωθυπουργού πως του αρέσουν ακόμα οι γυναίκες κρίθηκε επιβλεβλημένη, γιατί δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτιόντουσαν αν έχει αλλάξει άποψη και σε αυτό το θέμα.

Από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε επί χρόνια με λύσσα, οπότε πολλοί αναρωτιούνται -και δικαιολογημένα- αν αυτό συμβαίνει μόνο στα θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική ή αν έχει αλλάξει απόψεις και στα υπόλοιπα θέματα.

Για κάθε μέτρο που ψηφίζει η κυβέρνηση, υπάρχουν και μια εκατοστή παλιότερες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που σκίζει τα ρούχα του εναντίον αυτού του μέτρου.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως του αρέσουν ακόμα οι γυναίκες καθησύχασε την κοινή γνώμη, αφού έχουμε έναν πρωθυπουργό που τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Άντρα. Αρσενικό.

Τις επόμενες ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεκαθαρίσει πως είναι ακόμα οπαδός του Παναθηναϊκού και πως συνεχίζουν να του αρέσουν τα μπιφτέκια και οι κοπάνες από το σχολείο.

Επιτέλους, η Ελλάδα απέκτησε έναν πρωθυπουργό που έμεινε σταθερός και συνεπής στις θέσεις του, και δεν τον άλλαξε καθόλου η εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: