ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Νέο δόγμα Τσίπρα: "Κανένας ΠΑΣΟΚΟΣ αβόλευτος"...Ο Χάρης Τσιόκας αναλαμβάνει πόστο στο υπουργείο Μεταφορών



Την αξιοποίηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χάρη Τσιόκα, σε νευραλγικό πόστο φορέα του υπουργείου Υποδομών προσανατολίζεται ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovima.gr ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων επιδιώκει να τοποθετήσει σε εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου του τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έχει χρηματίσει και γ.γ. του υπ. Υποδομών Χάρη Τσιόκα αλλά και του στελέχους των ΑΝΕΛ Φίλιππου Τσαλίδη.

«Πρωτοπαλίκαρο» του Ακη

Ο Χάρης Τσιόκας είναι συνταξιούχος θεολόγος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Υπήρξε από τα πρωτοπαλίκαρα του Ακη Τσοχατζόπουλου και εκλέγονταν επί σειρά ετών στη Β' Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ. Το 2007 ανέλαβε επικεφαλής του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠαΣοΚ. Το 2009 ορίστηκε από τον τότε υπουργό Δ. Ρέππα γενικός γραμματέας του υπ. Υποδομών ωστόσο η συμβίωσή του με τον επόμενο υπουργό Γιάννη Ραγκούση ήταν αδύνατη έτσι αντικαταστάθηκε μέσα σε δύο μήνες. Εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου του 2012, όχι όμως και τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε δημόσια δήλωση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε σύμβουλος του κ. Τσιόκα στη Γενική Γραμματεία Μεταφορών κ. Γιάννης Σκουμπούρης προτείνεται από τον κ. Σπίρτζη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ.

iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: