ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Νέα εμπλοκή με το πόθεν έσχες του Σταθάκη! Εκτός από το "ξεχασμένο" 1 εκατ. εντοπίσαν αδήλωτες συμμετοχές σε καταθέσεις και ακίνητα



Νέο μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει για τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, δεν υπάρχει μόνο το πρόβλημα του ξεχασμένου ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά έχουν εντοπιστεί κι άλλα προβλήματα.

Η αποκάλυψη αυτή του κ. Βαρεμένου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού και φέρνει σε δεινή θέση ολόκληρη την κυβέρνηση.

Φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Βαρεμένος πως ο κ. Σταθάκης δεν είχε ξεχάσει να δηλώσει μόνο το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά από τη δήλωση πόθεν έσχες λείπουν κι άλλα στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης φαίνεται πως έχει συμμετοχές και σε άλλες καταθέσεις, αλλά και σε ακίνητα, που επίσης δεν δήλωσε ποτέ.

Το θέμα για την κυβέρνηση φαίνεται πως ανοίγει επικίνδυνα, καθώς ο κ. Βαρεμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξουν ακόμα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του υπουργού, προκειμένου να γίνει η διερεύνηση των στοιχείων.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός και ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος έσπευσε να δηλώσει πως για την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλά πρόκειται για έναν τεχνικό έλεγχο.

Φυσικά, όταν οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον υπουργό Οικονομίας στους διαδρόμους της Βουλής έσπευσαν να τον ρωτήσουν με τον κ. Σταθάκη να απαντά λακωνικά: "Ουδέν σχόλιο, να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες".

newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: