ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κράξιμο σε Ν. Φίλη από δασκάλους και καθηγητές (Βίντεο)




Καθόλου καλά δεν πέρασε ο Νίκος Φίλης στις συναντήσεις του με τα Δ.Σ της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Με πανό και συνθήματα αδιόριστοι καθηγητές και δάσκαλοι αντιμετώπισαν τον υπουργό Παιδείας, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση στα καυτά θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εκπαίδευσης.

Η συνάντηση του Ν. Φίλη με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς αναπληρωτές καθηγητές από τον κλάδο της ειδικής αγωγής και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ διέκοψαν με συνθήματα και πανό, για τα κενά στα σχολεία και τα προβλήματα στα σχολεία ειδικής αγωγής.

Νωρίτερα στη ΔΟΕ ο υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης βρέθηκε εν μέσω διαμαρτυριών αδιόριστων κι αναπληρωτών-άνεργων- εκπαιδευτικών, που ζητούν άμεσα προσλήψεις και μόνιμους διορισμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αυτή την στιγμή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση υπάρχουν 7.500 κοινές θέσεις δασκάλων και πάνω από 6.000 στην δευτεροβάθμια.



Αναλυτικό σχετικό ρεπορτάζ .υπάρχει στην ιστοσελίδα 902

/tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: