ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κουρουμπλής προς Πρετεντέρη: Είσαι άθλιος (βίντεο)


Ο Πρετεντέρης επαναλαμβάνει ένα ακόμη άθλιο ψέμα για διορισμό ανιψιού του Κουρουμπλη με φωτογραφική διάταξη...ρε παιδιά κόψτε την πλάκα,από δω και πέρα όλη η ευθύνη είναι στα κυβερνητικά στελέχη που συμμετέχουν σε πάνελ με Πρετεντέρης,  Κανέλλη, Τατσόπουλο, Ψαριανό, Μπογδάνο κτλ. Επιλέξτε εκπομπές με κάποιους δημοσιογράφους που αν και δεξιοί σας συμπεριφέρθηκαν έντιμα και στους άλλους μην πηγαίνετε ούτε για να τους βρίσετε.

Από το NEWSBOMB

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας έξω από τα δόντια, αποκάλυψε τη «μαύρη» προπαγάνδα του MEGA και την προσπάθεια των δανειστών να «ρίξουν» την κυβέρνηση Τσίπρα.

«Σημαία» μια... δήθεν δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στη βρετανική Telegraph για «παράλληλο νόμισμα» έκαναν οι γνωστοί - και μη εξαιρετέοι - παρουσιαστές του MEGA, Όλγα Τρέμη και Γιάννης Πρετεντέρης.

Μην μπορώντας να... χωνέψουν το συντριπτικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στους δανειστές, αλλά και στη «μαύρη» προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/07/2015), δείχνοντας να μην έχουν – ή να μη θέλουν – να συνειδητοποιήσουν ότι οι πολίτες έπαψαν πια να πιστεύουν τα ψέματά τους.

Μόνο που αυτή τη φορά βρήκαν απέναντί τους τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος φρόντισε να τους κάνει να χάσουν την ψυχραιμία τους, αναδεικνύοντας τα «θολά» παιχνίδια που έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια: Ο... πανικός στα μάτια της Τρέμη τα λέει όλα και είναι απολαυστικός και... λυτρωτικός!

Δείτε το βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια: